Omslagsbild: Jag älskar inte


Läsålder: 3-6

Utgivningsdatum: 2019-06-10
ISBN: 978-91-29-70710-6

Jag älskar inte

"Jag älskar inte vakna
och vakna älskar inte mig"

Att stressa iväg till förskola och jobb på morgonen är något som många kan känna igen sig i. Och man kanske inte alltid direkt älskar att bli väckt, trycka i sig gröt, få sitt trassliga hår kammat, klä på sig alla kläder och sedan vänta, vänta, vänta på att resten av familjen ska vara färdig att gå. Men om man har tur finns en älskad kompis på förskolan och allt blir bra till slut!

En sparsmakad text med hög igenkänningsfaktor för alla morgontrötta barn och deras vuxna. Finstämt humoristiskt om dåligt morgonhumör, vardagskaos och förskolekärlek!

Vanja Burden är illustratör, innehållsproducent och författare, hon har tidigare kommit ut med boken Kalas (Vombat förlag). Karin Cyrén är illustratör och författare. Karin har skrivit och illustrerat en hel rad böcker för förskoleåldern, bland annat Strandstaden (Alfabeta) och I en pöl (Lilla Piratförlaget).

Mer om författaren
Photo

Vanja Burden är illustratör, innehållsproducent och författare, hon har tidigare kommit ut med boken Kalas (Vombat förlag).

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår