Omslagsbild: Harry Potter. Magisk stickning

Översättare: Annika Meijer
Översättare: Loveina Khans
Fotograf: Laura Flippen
Utgivningsdatum: 2020-06-23
Mediekontakt: Sofia Bengtsson
ISBN: 978-91-29-72632-9

Harry Potter. Magisk stickning

Den officiella boken med stickbeskrivningar

28 stickmönster inspirerade av Harry Potter-filmerna!

Den officiella Harry Potter-stickboken är äntligen här. Harry Potter. Magisk stickning innehåller 28 mönster i olika svårighetsgrad - från Mrs Weasleys jultröjor, elevhems-halsdukar, Hermiones tidvändartröja, Expecto Patronum-vantar, till Hedwig, Fluffy och professor Umbridges katthalsduk. Och mycket mer.

Boken är förutom alla mönster, full av roliga fakta, bakom kulisserna-skvaller, foton från filmerna och kostymskisser. Så dyk ner i den magiska världen, kalla till dig dina stickor, ditt garn och svär på att du inte har något rackartyg i kikaren. Det är dags att skapa stick-magi!

Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020

SENASTE RECENSIONERNA

”Boken är mycket vacker att bläddra i, med omsorgsfullt tagna bilder och rolig bonusfakta om filmerna – saker som verkligen får nostalgin att spraka inom detta Harry Potter-fan.”
Säffle-Tidningen

NYHETER

Sticka elevhemshalsduken från Harry Potter

Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk. Vi bjuder på stickbeskrivningen till elevhemshalsduken ur Harry Potter. Magisk stickning

Magisk stickning för Harry Potter-fansen!

Harry Potters trollkarlsvärld är full av magi, mysterier och MASSOR av stickade saker! I den här boken finns 28 mönster i olika svårighetsgrad, alla inspirerade av de magiska Harry Potter-filmerna.

Se fler nyheter
Photo

Tanis Gray är en väldigt känd stickare i USA. Hon står bakom mer än femhundra publicerade mönster. Hon har gett ut en lång rad böcker, och bland annat arbetat med Martha Stewart och på Vogue Knitting.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår