Carin Gerhardsen

Foto av:

Anna-Lena Ahlström

Carin Gerhardsen, född 1962, är från början utbildad matematiker vid Uppsala Universitet. Hon debuterade 1992 med den filosofiska idéromanen På flykt från tiden och 2008 kom kriminalromanen Pepparkakshuset, första delen i den populära serien om teamet vid
Hammarbypolisen. Den följdes av Mamma, pappa, barn, Vyssan lull, Helgonet, Gideons ring, Hennes iskalla ögon, Tjockare än vatten och Falleri fallera falleralla. Hon debuterade som barnboksförfattare 2019 med den hyllade Projekt Gemini – Ett annat jag, som hon skrivit tillsammans med Petter Lidbeck.

Relaterat

Ett evigt jag: Projekt Pisces

Om boken

Under en promenad i Gamla Stan springer Amanda, Rasmus, Bim och Juanita ihop med Bims gamla ungdomskärlek, Umberto. De har inte träffats på trettio år, men han har märkligt nog knappt åldrats. Umberto tillhör en turistgrupp från kryssningsfartyget Semper Iuvenis, och gänget bestämmer sig för att följa med en bit på vägen.
Men kryssningen blir långt ifrån den avslappnade semesterresa de sett fram emot. Snart befinner de sig mitt uppe i ett skräckinjagande experiment. Kan åldrandet verkligen bromsas, är evig ungdom möjlig?

Ett evigt jag: Projekt Pisces är en hårdkokt och rafflande thriller - den tredje delen i författarduon Carin Gerhardsens och Petter Lidbecks populära Zodiak-serie. Första delen i serien, Ett annat jag, nominerades till Crimetime Award och Barnradions bokpris 2019, och är vinnare av Barnens romanpris i Karlstad 2019.

Carin Gerhardsen, Petter Lidbeck

Ett evigt jag: Projekt Pisces

Relaterade artiklar

En rafflande och hårdkokt thriller av Gerhardsen & Lidbeck

Den prisvinnande deckarduon är tillbaka med tredje delen i den populära Zodiak-serien.