Fotograf: Ines Sebalj

Press images

Aktuell med: Norra Latin

Lina Neidestam är serietecknare, författare och illustratör. Hon är skapare av humorserien Zelda som går att läsa i en rad nordiska dagstidningar. Hennes serier har belönats med Stora Ponduspriset, Adamson-statyetten, Nöjesguidens Stockholmspris och nominerats till Urhunden. Neidestam har också medverkat i Berättelser från EngelsforsRysliga förskolan är hennes bilderboksdebut.

Läs mer Dölj
120 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
119 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: oktober 2017
149 kr Bok - Flexband
Utgiven: mars 2013
Rysliga förskolan
”Illustrationerna är fantastiska – speciellt hur växlingarna mellan läskigt och tryggt illustreras. Betyg: 5 av 5"
Barnboksfamiljen
Rysliga förskolan
”Ruskig och rolig i en bra dosering”
Rysliga förskolan
"En fin bok som tar upp rädslan inför mörkret och det okända som alla barn någon gång känner. Historien är lagom spännande och myskuslig och Neidestams fina illustrationer är välgjorda och fantasieggande, och dessutom slutar allt, som sig bör, med trivsel och trygghet." /Nils Ahnland
BTJ
Nyckeln
"Konstigt, spännande, lite läskigt, lite lättat." Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren berättar om hur det varit att jobba med, och nu har avslutat, Engelsforstrilogin.
www.tv4.se

NYHETER

Prisbelönta serieskaparen Lina Neidestams blodisande bilderboksdebut

Vad är det som låter i den nedsläckta förskolekorridoren? Sitter det en häxa i torkskåpet och hackar fladdermusvingar till en ryslig trolldryck? 

Foto: Ines Sebalj
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår