Kajsa Gordan

Foto av:

Kajsa Göransson

Kajsa Gordan, född 1958, debuterade 2008 med Kärlek & Dynamit och har sedan dess gett ut drygt 20 böcker, bland annat bilderboksserien om Kjelle, den mycket uppmärksammade kapitelboken Om jag får stanna samt Hon vet allt om oss. Kajsa är utbildad lärare och kombinerar sitt författarjobb med olika former av skrivande tillsammans med barn och vuxna.

Relaterat

Allt är fel

Om boken

Det är sommarlov och Herman ska åka till Anna-Klaras landställe. Det är ganska nervöst, för det är första gången han sover borta utan mamma och pappa. I väskan har han packat ner två böcker om insekter och en om isbjörnar, för säkerhets skull.

Men livet på landet visar sig vara ganska knepigt. Det finns nästan ingen mobiltäckning, man äter filbunke till frukost och i skogen står det en massa konstiga gamla bilar. Dessutom fyller Anna-Klara år och Herman har ju ingen present med sig. I alla fall inte till henne ...

Allt är fel är den tredje, fristående delen om bästisarna Anna-Klara och Herman.

Sofia Nordin, Kajsa Gordan, Matilda Salmén

Allt är fel

Relaterade artiklar

Övernattningsäventyr med missförstånd

Allt är fel är tredje delen om Anna-Klara och Herman – nu utifrån Hermans perspektiv. I boken kombineras lantlig sommaridyll med temat vänskap, och hur den ibland kan skava. För när man är bortrest är ju allt så … annorlunda.