Fotograf: Anna Schori

Aktuell med: Ninas sommarlov Hemsida: www.emiguner.se/

Emi Gunér, född 1971, är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Hennes debut, Ett väldigt bra litet djur, utsågs till 2014 års bok i Bokbryggan, ett läsprojekt i Karlstad som syftar till att öka barns intresse för böcker. Hennes bok, Nina och snöleoparden, ingår i Rabén & Sjögrens högläsningsserie. Emi Gunér bor i Stockholm tillsammans med man och tre barn.

Läs mer Dölj
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
121 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
121 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2017
121 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
108 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2014
Ninas sommarlov
”…äkta och härligt. Detta är en trevlig bok, en perfekt högläsningsbok för äldre förskolebarn eller barn i förskoleklassen.” - Solveig Lidén
BTJ
Nina & Jim - hemlisar & kompisar
”Det här är en riktigt trevlig högläsningsbok av Emi Gunér med ämnen som är relevanta för många sjuåringar och där igenkänningen säkert också är hög.” /BTJ ”Språket är vardagligt med enkel och naturlig dialog som ligger bra i munnen på karaktärerna. Boken är rikligt illustrerad av Loka Kanarp med färgillustrationer och tydliga konturer, mestadels mot vit bakgrund och med Nina i fokus. Illustrationerna kommunicerar tydligt Nina starka känslor. Boken passar utmärkt att läsa högt för både femåringar som funderar över skolvärlden och sex-sju-åringar som redan är där. Helhetsbetyg: 4.”
Nina börjar skolan
"Författaren har stenkoll på vilka tankar och känslor som rör sig i en sexårings innersta och boken passar bra att läsa högt tillsammans hela familjen. Betyg: 4" /Kommunalarbetaren
Nina börjar skolan
"En bok med stor igenkänningsfaktor ... Betyg 4" /BTJ "Språket är lättsamt, dialogen trovärdig och ibland stoppar författaren Emi Gunér in nya spännande ord som exempelvis knorv och knirp. Illustrationerna i färg har tydliga svarta konturer och starka färger, mestadels presenteras de mot vit bakgrund. Överlag passar de perfekt ihop med texten. Detta är en härlig högläsningsupplevelse för målgruppen äldre förskolebarn. En bok med stor igenkänningsfaktor och många situationer som går att diskutera med egna barn eller i en barngrupp. Helhetsbetyg: 4."

KALENDARIUM

tisdag 10 juli 2018

Barnboksscen i Erik Hultgrens bokhandel

I sommar blir det premiär för en helt ny barnboksscen i Västervik. På plats finns bland andra Emi Gunér som är aktuell med Ninas Sommarlov.
Plats: Erik Hultgrens bokhandel, Västervik

NYHETER

”Åren mellan fem och åtta är otroligt spännande”

Emi Gunér är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Nu kommer hennes tredje bok om Nina – en karaktär som blivit något av en favorit hos de yngre läsarna.

Illustratör: Loka Kanarp
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår