Fotograf: Lina Eidenberg Adamo

Press images

Aktuell med: Ninas syskonbok Hemsida: www.emiguner.se/

Emi Gunér, född 1971, är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Hennes serie om Nina används i många förskole- och lågstadieklasser som högläsningsbok och som en del av värdegrundsarbetet. Emi Gunér bor högst upp i ett höghus i Stockholm tillsammans med man och tre barn.

Gunérs debut, Ett väldigt bra litet djur, utsågs till 2014 års bok i Bokbryggan, ett prisbelönt läsprojekt i Karlstad som syftar till att öka barns intresse för böcker.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juli 2020
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
138 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2017
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016
108 kr Bok - Kartonnage
Utgiven: augusti 2014
Nina i ettan
”Loka Kanarps illustrationer i starka färger passar perfekt. Sammantaget är Nina i ettan en trevlig bok att känna igen sig i. Den passar lika fint att läsa högt eller tillsammans som att läsa själv. Helhetsbetyg: 4.” Berith Svensson
BTJ
Ninas sommarlov
"Fina skildringar av tankar kring varför det är viktigt att lägga sju sorters blommor under huvudkudden på midsommarafton, Ninas glädje över att få ta hand om en hund och hennes förtjusning över att plocka smultron till en överraskningstårta till sin mamma. Det är i de små detaljerna som styrkan i berättelsen ligger."
Kommunalarbetaren
Ninas sommarlov
"Äntligen en ny Ninabok! Loka Kanarps bilder förstärker allt som är bra med Nina. Perfekta högläsningsböcker för stora och små."
Prickiga Paula
Ninas sommarlov
”…äkta och härligt. Detta är en trevlig bok, en perfekt högläsningsbok för äldre förskolebarn eller barn i förskoleklassen. Helhetsbetyg: 4” - Solveig Lidén.
BTJ

NYHETER

Ny bok i succéserien om Nina!

Nu kommer den femte fristående boken om Nina, den egensinniga och påhittiga tjejen som älskas av många läsare. Nina-böckerna är de ultimata första kapitelböckerna fyllda med vardagsdramatik och med stor igenkänning för både barn och föräldrar. Illustrationerna står Loka Kanarp för som bjuder på en härlig färgexplosion.

Illustratör: Loka Kanarp

”Åren mellan fem och åtta är otroligt spännande”

Emi Gunér är copywriter, översättare, skribent och barnboksförfattare. Nu kommer hennes tredje bok om Nina – en karaktär som blivit något av en favorit hos de yngre läsarna.

Illustratör: Loka Kanarp
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår