Carl Johanson

Media

Pressbilder

Carl Johanson, född 1976, är uppvuxen norr om Göteborg. I sin ungdom jobbade han till sjöss innan han flyttade till London, där han gick på St Martins School of Art & Design. Han har också en magisterexamen från Konstfack, linjen för grafisk design och illustration. Carls håg stod till Frankrike och han for till Paris, studerade franska på Sorbonne och jobbade på en fransk designbyrå. Numera är han frilans, bor med sin familj i Rennes men jobbar mot Sverige när han får tillfälle – ofta för magasin och tidningar. Han undervisar också i illustration och teckning i Rennes. 

Relaterat

Obi är hungrig

Om boken

Mysigt vardagsäventyr i tålig kartong. Böckerna om kaninen Obi är berättelser för de yngsta läsarna med färgglada bilder och lagom mycket text.
Obi är hungrig, det är dags att duka för middag. PANG! Tallriken trillar i golvet. Det är tur att mamma är där och kan trösta.Lär känna Obi, en charmig pekbokskaraktär. Läs också Obi säger god natt!, Obi badar och Obi vaknar.

Carl Johanson, Carl Johanson

Obi är hungrig

Relaterade artiklar

9 nya pekböcker för de yngsta läsarna!

Nu finns flera nya pekböcker i tålig kartong med färgglada bilder och lagom lång text för de yngsta. Böcker som väcker lusten till naturen, som skildrar naturens under och bjuder på kära återseenden med Alfons Åberg, Lilla Anna och den lilla kaninen Obi. Böcker som tål att läsas om och om igen!