Fotograf: Karl Thorson

Press images

Aktuell med: Märkliga djur och knasiga kryp

Anna Hansson är utbildad lärare och författare till bland annat Fasliga fakta om äckliga kryp och Fasliga fakta om rysliga varelser.

"Jag är en riktig fegis. Jag är rädd för mörker, åska, höga höjder, halvhöga höjder, karuseller och att köra bil på vintern. Trots det gillar jag att skriva om läskiga saker, och läsa om läskiga saker. Men se på skräckfilm vågar jag inte.

När jag inte skriver böcker tycker jag om att se på tv, leka med min hund Dolly och äta chips. Jag tycker inte om att städa, gå upp tidigt på morgonen eller vara ute när det är kallt. Min favoritmat är tacos, och mitt favoritland att åka på semester till är USA."

 

Anna Hansson är i grunden lärare. Hon har stor erfarenhet av att jobba med barn med lässvårigheter, både på grundskolan och på gymnasiet. Så här skriver Anna om sig själv:

”Jag är en riktig fegis. Jag är rädd för mörker, åska, höga höjder, halvhöga höjder, karuseller och att köra bil på vintern. Trots det gillar jag att skriva om läskiga saker, och läsa om läskiga saker. Men se på skräckfilm vågar jag inte. 

När jag inte skriver böcker tycker jag om att se på tv, leka med min hund Dolly och äta chips. Jag tycker inte om att städa, gå upp tidigt på morgonen eller vara ute när det är kallt. Min favoritmat är tacos, och mitt favoritland att åka på semester till är USA.” 

 

Läs mer Dölj
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2019
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
112 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2017
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
74 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2016
Ormtjusarna
"Hurra för innehållsrika och roliga faktaböcker som Ormtjusarna! De lär ut massor av fakta på ett skojigt sätt. Helhetsbetyg: 4" – Solveig Lidén.
BTJ
Råttsvansarna
"Boken ger rolig och intressant lästräning. Helhetsbetyg: 4" - Maj Gustavsson.
BTJ
Fy, vad äckligt!
"Texten är kortfattad, lättläst och humoristisk. Boken ger fakta om kroppen på ett lättsamt sätt, samtidigt som den ger lästräning." – Maj Gustavsson.
BTJ
Fy, vad äckligt!
"Lättsmält fakta läckert serverad. Korta avsnitt och underhållande illustrationer håller intresset uppe." - Karin Anderberg

NYHETER

Anna Hansson har skrivit en bok om snor och rapar!

Fisar, kiss och öronvax. Nu kommer Anna Hansson med en ny bok - som utförligt går igenom allt som är äckligt.

Foto: Karl Thorson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.