Linn Gottfridsson

Foto av:

Angelica Zander

Linn Gottfridsson, född 1974, arbetar som manusförfattare för film och teve. Hon debuterade 2016 med En Myras liv och året därpå kom uppföljaren, Myran och gåtorna. Böcker som älskas av såväl kritiker som läsare.

Relaterat

Snart börjar vi skolan

Om boken

Den perfekta förberedelsen för skolstarten!

En härlig samlingsvolym för alla som ska börja förskoleklass eller är nyfikna på skolan. Lär dig roliga rastlekar med Alfons, läs om när Pippi börjar skolan, när Nina har skolavslutning och helt nyskrivna berättelser om hur det kan vara att börja F-klass. I antologin finns även räkneramsor, faktaavsnitt om hur en skola kan se ut, vilka som jobbar där och svar på vanliga funderingar som man kan ha innan man börjar skolan. En inbjudande och peppande bok att läsa tillsammans inför en av livets största händelser: skolstarten!

Här hittar du älskade barnbokskaraktärer som Pippi och Alfons, men även nyare favoriter av stjärnor som Emma AdBåge och Emi Gunér, och dessutom helt nyskrivna och nyillustrerade berättelser och faktatexter.

Astrid Lindgren, Antologi , Cina Friedner, Linn Gottfridsson, Emi Gunér, Katja Tydén, Anne-Marie Körling, Per Gustavsson, Emma AdBåge, Cecilia Heikkilä, Gunilla Bergström, Hanna Granlund, Ingrid Vang Nyman, Ingrid Flygare, Loka Kanarp, Emma Ganslandt, Gabrielle Frödén

Snart börjar vi skolan

Relaterade artiklar

”Att skriva en bok är som att vada genom ett träsk”

Äntligen är Linn Gottfridsson tillbaka med en ny bok i den kritikerrosade serien om Myran. Små och stora funderingar blandas och Emma AdBåges illustrationer passar på pricken till den roliga men samtidigt allvarliga historien.