Aktuell med: Siri och Mimers brunn

Patric Nyström, född 1968, har en lång karriär bakom sig som manusförfattare till serier. Första publicerade serien var ett avsnitt av 91:an och som kom ut 1991. Därefter började han skriva åt Mumin-tidningen 1993 och fortsatte med det fram till 2006. Han skrev också manus åt Bamse-tidningen och Tom och Jerry fram till 2000.

Nyström fick idén till serien Röde Orm, en bearbetning av romanen Röde Orm under 1996 och efter manusbearbetning tillsammans med tecknaren Charlie Christensen lanserades det första seriealbumet i december 1999. Han skrev 2013 ett manus som gavs ut som en specialtidning av Bamse och som handlar om diabetes.

Läs mer Dölj

SENASTE RECENSIONERNA

Siri och vikingarna
”Demervalls livfulla och välgjorda bilder med varierade och läslockande uppslag har en humoristisk grundton. Miljöer och översiktsbilder är genomarbetade på ett imponerande vis. Helhetsbetyg: 4.” Anne-Marie Karlsson
BTJ
Siri och vikingarna
”Utöver de fina teckningarna är det här en uppfriskande serie med en tuff liten tjej i huvudrollen – en modern Asterix i ny svensk gestalt, kanske man kan säga.”
The Nordic Byzantine Network
Siri och vikingarna
”En hjältinna det är lätt att gilla och barn överlag uppskattar garanterat att Siri är den smarta som hela tiden räddar upp eller stjälper situationen för snälla/dumma vuxna.”
Shazam.se
Siri och vikingarna
”Siri och vikingarna är en kul och trevlig serie [...] I "Siri och vikingarna" tecknar Per Demervall i en enkel, men tilltalande och schwungig stil med sköna tuschlinjer.”
Toppraffel
111 kr Bok - Häftad
Utgiven: augusti 2016

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår