Sofia Falkenhem

Foto av:

Henric Lindsten

Sofia Falkenhem, född 1982, är illustratör och serietecknare. Bland hennes verk kan närmas böckerna om monstret Frank, Kalle Skavank och syskonen Tilly. 

Relaterat

Det busiga spöket

Om boken

Sjätte boken i den charmiga serien om Spökräddarna!
Sam och Sara får veta att det händer mystiska saker på kyrkogården. Det sägs att det har börjat spöka där. Någon lägger krokben på besökare, sliter av folks hattar och välter ut vattenkannor. Det är dags att Spökräddarna tar reda på vad som händer. Med lasso och en väska specialgjord för att gömma spöken ska kyrkogården undersökas!Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem är ett radarpar när det gäller roliga och spännande serier för 6–9-åringarna. Det blir fart och fläkt, tokiga karaktärer, knäppa uppfinningar men framför allt SPÖKEN!Böckerna i Spökräddarna-serien kan läsas i vilken ordning som helst. De är genomillustrerade och funkar både som högläsning och för den som kommit en bit på vägen med sitt eget läsande. Och var inte rädda, spökena i de här böckerna är nästan alltid snälla …”En serie med både humor och spänning för nybörjarläsarna. Helhetsbetyg: 4” BTJ

Petrus Dahlin, Sofia Falkenhem

Det busiga spöket

Det gosiga spöket

Om boken

Sam och Sara har hela källaren full av magiska apparater och mystiska maskiner som de ärvt av sin farmor och farfar, som var spökforskare. Syskonen är alltid på jakt efter nya spöken att rädda och nu behöver deras vän Preben hjälp. Det verkar som om hans hus är hemsökt! Kanske är det hans döda fru som kommit tillbaka? Kan Sam och Sara hjälpa honom att få kontakt?
Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem är ett radarpar när de gäller roliga och spännande serier för 6–9-åringarna. Det blir fart och fläkt, tokiga karaktärer, knäppa uppfinningar men framför allt SPÖKEN!Böckerna i Spökräddarna-serien är genomillustrerade och funkar både som högläsning och för den som kommit en bit på vägen med sitt eget läsande. Och var inte rädda, spökena i de här böckerna är nästan alltid snälla …

Petrus Dahlin, Sofia Falkenhem

Det gosiga spöket

Relaterade artiklar

Räddningsaktion för utrotningshotade spöken

Fart och fläkt, tokiga karaktärer, knäppa uppfinningar och massor av spöken! Duon bakom populära Kalle Skavank-böckerna är tillbaka. Nu kommer Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem med en ny bokserie för lågstadieåldern: Spökräddarna.