Aktuell med: Systrarna av Silverdalen

Lina Bodén är född 1980 och uppvuxen i Stockholm. Hon har sedan examen från Beckmans Designhögskola 2007 arbetat med illustration för barn- och vuxenböcker, tidningar, reklam, förpackningsdesign och textil-print.
Hon bor i Hägersten med sin sambo och son.

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2018
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2017
157 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2015
143 kr Bok - Halvklotband
Utgiven: januari 2015
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2014
Mera sagor, hyss & äventyr
"I denna mycket vackra samling får vi träffa gamla bekanta såsom Lotta på Bråkmakargatan, Emil i Lönneberga, Nils Karlsson Pyssling och Pippi Långstrump. De kanske inte lika ofta berättade historierna om Stig och Albin i Hoppa högst och Peter och Mimmi i Ingen rövare finns i skogen liksom Prinsessan som inte ville leka är starka fantasifulla och roliga berättelser som också finns med. Helhetsbetyg: 5" – Annika Övermyr.
BTJ
Systrarna av Silverdalen
"En välskriven historia. En lågmäld och finstämd historia, befriad från action men inte från spänning och dramatik. Helhetsbetyg: 4" - Nils Åhnland.
BTJ
Älvsommar
”Stämningen i "Älvsommar" består av en tidlös, magisk realism full av Stockholmsromantik.” /DagensETC ”Handlingen är spännande och tar barnläsarna på allvar genom att låta vissa ämnen bara antydas, med möjlighet att öppna upp till samtal mellan den som läser ihop. Ämnen som mod, ilska, sorg och kärlek behandlas i berättelsen.”
Älvsommar
”Det blir precis lagom farligt, och sagoformen är i sig en trygghet när man vet att det kommer att sluta lyckligt.” Lotta Olsson ”'Älvsommar' är en sommarsaga för den som vill drömma, en högläsningssaga om sommarnattsmagin som döljer sig i alla gäckande skuggor även i stadens gränder och prång.”
www.dn.se

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.