Fotograf: Kajsa Göransson

Press images

Aktuell med: Vårt lilla landslag och stora klubben

Maria Andersson Keusseyan född 1976, är barnboksillustratör och har illustrerat ett flertal böcker för åldrarna 3-9 år. Hon har bland annat illustrerat flera roliga faktaböcker för slukaråldern, däribland Ormtjusarna och Fiskstjärtarna i serien Intresseklubben Fakta.

”Mitt intresse att teckna startade väldigt tidigt, då min pappa satt flera timmar med mig om dagarna och ritade. Mina föräldrar har alltid uppmuntrat mig att teckna och de har nog sparat de allra flesta teckningar jag gjorde som liten. Under min skolgång så var såklart Bild ett favoritämne och i högstadiet hade jag en väldigt inspirerande och uppmuntrande bildlärare. I mina illustrationer använder jag gärna mycket färg, många detaljer och mycket uttryck i karaktärerna. I de illustrationer där det passar så kan man ofta hitta en liten katt.”

Läs mer Dölj
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
89 kr Bok - Danskt band
Utgiven: april 2020
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
85 kr Merch - Sällskapsspel
Utgiven: april 2020
85 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
89 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2019
75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2017
79 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2016
Vårt lilla landslag spelar VM
"Det är en glädje att läsa Vårt lilla landslag spelar VM. Helhetsbetyg: 5." Staffan Engstrand [...] "Det är lågmält, enkelt och fint gestaltats. Under ytan finns så mycket känslor, glädje, förväntan och rivalitet. Det är nästan lite märkligt att en så enkel berättelse kan innehålla så många nyanserade känslor. Maria Andersson Keusseyans enkelt uttrycksfulla illustrationer i färg är lika geniala. De lyser av tydlighet, närvaro och värme."
BTJ
Vårt lilla landslag - revanschen
"Känslor och skeenden beskrivs uttrycksfullt i både text och bild. Maria Andersson Keusseyans färgstarka tydliga bilder förstärker den engagerande texten. Helhetsbetyg: 4" Piroska Bakran
BTJ
Fiskstjärtarna
"Layouten är trevlig och passande med bra balans mellan text och bilder. De fantasifulla och humoristiska illustrationerna är tecknade i behagliga naturfärger med tydliga svarta konturer."
BTJ
Fiskstjärtarna
”Detta är en humoristisk och lättläst faktabok om fiskar för barn i lågstadiet, enligt oss funkar den lika bra att högläsa för barn i förskoleåldern. Betyg 5 av 5.”
@Barnboksfamiljen

NYHETER

Två nya titlar i vår Lättläst-serie

Lagom till skolstarten utökar vi vår Lättläst-serie med två nya titlar som presenterar humoristiska och intressanta djurfakta och ett nytt mysterium för skoldeckarna Max och Penny!

Illustratör: Maria Andersson Keusseyan
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.