Fotograf: Henric Lindsten

Press images

Aktuell med: Jag är inte sjuk! Hemsida: mariafrohlich.tumblr.com/

Maria Fröhlich, född 1987, är serietecknare och illustratör. Hon debuterade i USA 2013 med serien The Man Who Forgot Ray Bradbury, baserad på Neil Gaimans novell. Som illustratör är hon aktuell med uppmärksammade antologin Revolution Poetry (Bonnier Carlsen 2018) tillsammans med Steffi Aluoch, samt som gästande bildredaktör för tidskriften Bang. Maria Fröhlich har tidigare publicerat sin serie Sagor från Mirakelstaden i Fantomen. Tillsammans med författaren Cheryl Lynn Eaton skapade hon serien ”Windows” som publicerades i den amerikanska Eisner-nominerade kultserien Bitch Planet. Just nu är hon aktuell med It Looked Like Our Dreams i antologin All We Ever Wanted (2018). 

Tillsammans med Sara Bergmark Elfgren har hon tidigare gjort bilderböckerna Just nu har vi varandra (2015) och Nu leker vi! (2016). 

Läs mer Dölj
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2016
116 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2015
Jag är inte sjuk!
"Det här är en vardagsnära och rolig berättelse som håller för flera läsningar (...) och både barn och vuxna kan lätt känna igen sig."
och dagarna går ...
Jag är inte sjuk!
"Boken passar förstås perfekt i vabruari."
Ugglan & Boken
Jag är inte sjuk!
"(...) ett härligt boktips för vabruari månad! 4/5"
Barnboksfamiljen.se
Jag är inte sjuk!
"Mycket igenkänning i texten och illustrationerna av Maria Fröhlich är ljuvliga och förstärker läsupplevelsen ytterligare. (...) Tidlösa berättelser som man med glädje läser om och om igen. 4/5"
Agneta Norrgård (@agneta_norrgard)

NYHETER

Den perfekta vab-boken!

Sara Bergmark Elfgren och Maria Fröhlich är tillbaka med en ny bilderbok som ger tröst under sjuka dagar.

Illustratör: Maria Fröhlich
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.