Aktuell med: Siri och Mimers brunn

Per Demervall är en av landets mest erfarna serieskapare och illustratörer, med tonvikt på barn och ungdom. Han debuterade 1979 i Tidningen Vi med barnserien ”Ulltryfflarna” och slog igenom 1986 med serieversionen av Röda rummet.

Sedan 2015 jobbar Per tillsammans med Patric Nyström med serien om vikingaflickan Siri, där det andra albumet släpps under våren 2018.

– Det är en serie som innehåller både fakta och fantasi, något som jag tycker mycket om att jobba med.

Läs mer Dölj

SENASTE RECENSIONERNA

Siri och vikingarna
”Demervalls livfulla och välgjorda bilder med varierade och läslockande uppslag har en humoristisk grundton. Miljöer och översiktsbilder är genomarbetade på ett imponerande vis. Helhetsbetyg: 4.” Anne-Marie Karlsson
BTJ
Siri och vikingarna
”Utöver de fina teckningarna är det här en uppfriskande serie med en tuff liten tjej i huvudrollen – en modern Asterix i ny svensk gestalt, kanske man kan säga.”
The Nordic Byzantine Network
Siri och vikingarna
”En hjältinna det är lätt att gilla och barn överlag uppskattar garanterat att Siri är den smarta som hela tiden räddar upp eller stjälper situationen för snälla/dumma vuxna.”
Shazam.se
Siri och vikingarna
”Siri och vikingarna är en kul och trevlig serie [...] I "Siri och vikingarna" tecknar Per Demervall i en enkel, men tilltalande och schwungig stil med sköna tuschlinjer.”
Toppraffel
111 kr Bok - Häftad
Utgiven: augusti 2016

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår