Photo
Aktuell med: Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag

Eva Björkstrand är konstnär, född 1975 och verksam i Malmö. Hon är utbildad vid Konsthögskolan Valand i Göteborg och Det Kongelige Danske Kunstakademi i Köpenhamn. Eva Björkstrand arbetar med teckning, serigrafi och måleri som bland annat visats i grupputställningar på Millesgården i Stockholm, Kunsthal Charlottenborg i Köpenhamn, Borås Konstmuseum samt i serietidskriften Galago. I oktober 2013 tilldelades hon konstpriset The Art Break. För sin egen bok Rymma hem (Kolik förlag, 2013) tilldelades Eva Björkstrand guldpriset i Svenska Tecknares tävling Kolla! 2014. Eva Björkstrand gör även illustrationerna till Moa Eriksson Sandbergs böcker om Sigrid och Affe.

"När jag var liten hade jag ett marsvin och en undulat, drömde om att bli bonde och tog alla hundar i kvarteret på promenader. Jag gjorde egna tidningar om djur, pyssel och godisrecept. Nu drömmer jag om att ha egna får eller getter. Överst på min önskelista har alltid varit en hund och nu har jag en italiensk vinthund som är den bästa kompisen i världen. Han äter helst fransk skinka och italiensk ost. Han äter aldrig grönsaker, det är för kaniner."

Läs mer Dölj
Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag
”En alla hjärtans dag-bok som sätter kärleksbudskapet före jippot”
Kulturnytt i P4
Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag
”Jag tyckte att den här boken var väldigt fin! Den var rolig, vardaglig och spännande på samma gång ...”
Agnes bokblogg
Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag
”Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag är en mysig och rolig berättelse om vänskap och kärlek.”
gemigboken/blogspot.se
Sigrid och Affe firar alla hjärtans dag
”Jag skrattade högt när jag läste den och det brukar jag inte göra när jag läser.” Elsa 10 år
scout.se
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018
114 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2017
102 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår