Aktuell med: Min första pärlplattebok

Anja Takacs är Danmarks pärlplattedrottning. Hon har många pärlplattefans som följer hennes blogg och Instagram. Hon har tidigare gett ut Pärlplattedjur (2017) och Pärlplattekul (2018).

Läs mer Dölj
139 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
119 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2018

SENASTE RECENSIONERNA

Min första pärlplattebok
”Lätt att pärla med färdiga mönster [...] En bonus är att man får gulliga fakta till varje djur och inspirerande foton på hur de färdiga pärlplattedjuren kan användas.”
Kommunalarbetaren
Min första pärlplattebok
”Boken innehåller mer än 50 modeller och avslutas med uppgifter om app och Instagram. En inspirerande och användbar bok för den avsedda målgruppen!” Tine Billing
BTJ
Pärlplattedjur
"Samtliga beskrivningar är tydligt illustrerade och mönstren kan följas i detalj, om man så vill. Helhetsbetyg: 4 - Tine Billing.
BTJ
Pärlplattekul
"Pärlplattekul är en rolig bok för kreativa i alla åldrar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra av pärlor." – Maj-Britt Claesson,
BTJ

NYHETER

Vilken blir din allra första pärlplatta?

Gör något roligt och kreativt med dina barn – pärla! Min första pärlplattebok är full av inspiration, tips och dessutom 50 enkla, men fantasifulla, mönster.

Foto: Tobias Kiel Lauesen

Skapa med pärlor – roligt för hela familjen!

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de finaste pärlplattedjuren i stort, lyxigt format.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.