Aktuell med: Ester Tagg och Sjöormens öga

Rebecka Helmersson, född 1992, är illustratör bosatt i Uppsala. Hon startade eget företag som frilansare inom illustration 2013 under sitt sista år på gymnasiet. Rebecka har tecknat illustrationer till läromedel, barnböcker, serietidningar samt undervisar och föreläser i bildberättande och illustration.

Läs mer Dölj
109 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
127 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2018
Ester Tagg och Sjöormens öga
"Det är härlig läsning som författaren Linn Åslund åstadkommer. De kraftfullt tecknade svartvita illustrationerna av Rebecka Helmersson är suveräna, och möter texten på ett särdeles träffsäkert och fantasifullt vis. Helhetsbetyg: 5" – Kerstin Hagstrand-Velicu  
BTJ
Ester Tagg och Den flygande holländaren
"Perfekt läsning för den som läst alla Lasse-Maja böckerna och vill ha något mer fartfyllt."
Prickiga Paula
Ester Tagg och Den flygande holländaren
"En spännande historia som också har ett djup. Betyg 5 av 5!"
Barnboksfamiljen
Ester Tagg och Den flygande holländaren
"Hur kan man inte falla pladask för Ester Tagg? Denna helt nya barnboksfigur, med drag av både Harry Potter, Indiana Jones och Pippi Långstrump, går rakt till hjärtat och väcker längtan efter nästa del i serien."
Södermanlands Nyheter

NYHETER

Fäktning, paragrafryttare och flygande skepp

Linn Åslund är tillbaka med del två i äventyret om piratflickan Ester Tagg. Nu kommer Ester Tagg och Sjöormens öga, som är en historia om lojalitet och mod att försvara allt som är viktigt: vänner, familj och flygande piratskepp.

Illustration: Rebecka Helmersson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.