Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Svenska fåglar

Jonas Källberg är illustratör, musiker, originalare och har i många år jobbat på reklambyrå som regissör, manusförfattare samt efterbearbetningsproducent för reklamfilmer. Svenska fåglar - Jämför och lär känna 40 arter är hans debutbok.
 

Läs mer Dölj
149 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Svenska fåglar
”Fåglarna görs inte bara rättvisa, de presenteras så inbjudande att det säkerligen kan locka unga in i fågelintresset. Personligen vill jag se mer i den här stilen.”
Natursidan
Svenska fåglar
"Texterna är både lättlästa och utomordentligt pregnanta [...] Illustrationerna av fåglarna, som Jonas Källberg har gjort, är lätt karikerade flyhänta teckningar av arten där karaktäristiska drag överdrivits [...] Helhetsbetyg: 4"
BTJ

NYHETER

Svenska fåglar ger en flygande start på naturintresset

Hur gör man en fågelbok som inte har gjorts förut, och som lockar barn att ge sig ut i naturen? I Svenska fåglar korsas barns kärlek till Pokémons med smart pedagogik och vetenskaplig förankring. Det blev en bok för alla, från 6 år och uppåt.

Fotograf: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.