Illustration: Maria Andersson Keusseyan

Kul och lättläst för dig som just börjat läsa själv!

Nu utökas vår Lättläst-serie med två nya titlar. Rolig fakta om våra slingrande vänner och ett nytt fall för skoldeckarna Max och Penny.

torsdag 10 januari 2019

Det ska vara roligt att börja läsa! Särskilt för den som håller på att knäcka läskoden. Böckerna i Lättläst-serien innehåller pratbubblor med versal text och läsvänliga gemener i brödtexten, vilket ger lästräning på två nivåer.

Ormtjusarna av Anna Hansson och Maria Andersson Keusseyan är en lättläst och rolig faktabok om ormar. Läs om snokar som spelar döda, havsormar och fuskormar. Ta också en extra titt på Ormis rekordbok där det finns massa slingriga fakta.

I Mat-mysteriet av Lena Lilleste och Lena Forsman får vi återigen träffa Max och Penny som är superbra på att lösa mysterier! Och det är tur för det händer en hel del skumma saker på deras skola. I matsalen serveras vanligtvis världens godaste mat, men det verkar som om någon vill förstöra för eleverna. Det börjar med att potatismoset är så starkt att det nästan börjar brinna i munnen på dem som äter det, och så fortsätter det. Vem är det som saboterar maten? Det tänker skoldeckarna Max och Penny ta reda på!

Några fler böcker i Lättläst-serien är: Den stulna plånboken, Brandlarmet, Diamant-tjuven, Råttsvansarna och Myrstackarna.

75 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
85 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.