Illustratör: Jonas Burman

Läs, lek och lär med Halvan!

Nu kan alla som älskar Halvan frossa i nya böcker och spel med den populära karaktären. De fyra nyheterna är: Här kommer nya ambulansen, Lek med fordon, Fordonsjakten och Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel. 

måndag 07 oktober 2019

Arne Norlin och Jonas Burman gör noggranna studier inför varje bok om Halvan. Böckerna har realistiska bilder och många intressanta detaljer för alla fordonsentusiaster. Därför älskar både barn och vuxna Halvan!

I Här kommer nya ambulansen är Halvan sjuksköterska i en ambulans och arbetar tillsammans med sin kollega Emma. Nu tjuter det i Halvans radiokommunikationsapparat. En pojke har cyklat omkull och brutit benet! Följ med till olycksplatsen och se vad som händer där och under resten av dygnet i det rullande sjukhuset. Lär dig om vad som händer när någon slår nödnumret 112, vad en ambulansdirigent är och hur sirener och blåljus används. 

Pysselboken Lek med fordon är en rolig aktivitetsbok för dig som just börjat bli nyfiken på ord och bokstäver. Här leker Halvan både med ord och fordon. Lös knepiga ordflätor, leta rimord och fyll i saknade bokstäver. 

Fordonsjakten är ett roligt kortspel som hela familjen kan vara med på. Halvan Polis behöver både en polisbil och polisutrustning och Halvan mekaniker behöver samla ihop både en bil att reparera och verktyg. Samla kort i Halvans fordonsjakt! 

I Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel möter vi Halvan som kan köra polisbil, ambulans, flygplan, långtradare, färja och brandbil. Till pekboken Här kommer alla fordonen medföljer roliga klossar som kan byggas ihop till sex olika pusselmotiv!

129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2019
119 kr Bok - Board book
Utgiven: oktober 2019
67 kr Merch - Pysselbok
Utgiven: oktober 2019
77 kr Merch - Sällskapsspel
Utgiven: oktober 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår