Tävla och vinn ett lyxigt paket för science fiction-fansen!

Nu har de första böckerna i den storslagna science fiction-serien Imperiets arvingar släppts. Ett rymdepos som rymmer både färgsprakande underverk och dunkla mysterier, fartfyllda äventyr och skrämmande möten med det okända. 

fredag 03 april 2020

Historien tar avstamp i en mammas försvinnande i Uppsala, men snart befinner sig huvudpersonerna långt ute i rymden och jagar märkliga varelser.  

Nu kan du vinna ett paket som innehåller Imperiets arvingar 1: Bortförda och Imperiets arvingar 2: Järnrosen, tillsammans med en snygg hoodie och skolväska. 

Gör så här för att tävla: 
1. Svara på nedanstående fråga. 
2. Mejla ditt svar till tavling@rabensjogren.se senast den 13 april. 
3. Glöm inte att inkludera namn och postadress dit vi kan skicka ev vinst, samt önskad storlek: XS ca 146 cl eller S ca 160 cl.

Vad heter rymdskeppet som Alice och Elias färdas i för att leta efter sin mamma? 

Vi vill ha ditt svar senast den 13 april. Tre personer vinner varsitt paket och vinnarna meddelas via mejl senast den 15 april. 

Tävlingen är avgjord och vi gratulerar: Signe, Love och William till varsitt fint paket.

Observera att Rabén & Sjögren sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev. 

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.