Illustratör: Sven Nordqvist

Mamma Mu och Kråkan: Ett oslagbart radarpar!

Mamma Mu och Kråkan tycker olika om det mesta, men de har väldigt roligt ihop! Nu kommer flera böcker om de omaka vännerna – från pekböcker till pysselböcker. 

tisdag 07 april 2020


Kråkan säger AKTA! är en pekbok i kartong för de allra yngsta Mamma Mu-fansen och en uppföljare till den populära Kråkan säger INTE!
Mamma Mu vill klättra i träd, äta snö och balansera på en planka. Men Kråkan gillar inte Mamma Mus idéer. Han säger AKTA! Man kan ramla ner, man kan slå sig och man kan faktiskt få ont i magen. Läsålder: 0-3 år. 

Mamma Mu och Kråkan är en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tolv fristående berättelser om Mamma Mu och Kråkan där vi bland annat får följa med Mamma Mu på biblioteket och åka tigertåg med Kråkan. Läsålder 3-6 år. 

Mamma Mu klättrar i träd är även den en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tio fristående berättelser om de älskade vännerna där vi bland annat får klättra i träd, se på solnedgången och leka med Mamma Mu och Kråkan. Läsålder: 3-6 år.

Jag målar med Mamma Mu och Kråkan är en figurformad målarbok baserat på de populära böckerna om Mamma Mu och Kråkan. Med roliga och klassiska motiv att färglägga! Passar 0-3 år. 

89 kr Bok - Board book
Utgiven: april 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020
58 kr Merch - Målarbok
Utgiven: april 2020
129 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår