Mamma Mu och Kråkan: Ett oslagbart radarpar!

Foto av :

Illustratör: Sven Nordqvist

Publicerad:

2020-04-07

Mamma Mu och Kråkan tycker olika om det mesta, men de har väldigt roligt ihop! Nu kommer flera böcker om de omaka vännerna – från pekböcker till pysselböcker.


Kråkan säger AKTA! är en pekbok i kartong för de allra yngsta Mamma Mu-fansen och en uppföljare till den populära Kråkan säger INTE!
Mamma Mu vill klättra i träd, äta snö och balansera på en planka. Men Kråkan gillar inte Mamma Mus idéer. Han säger AKTA! Man kan ramla ner, man kan slå sig och man kan faktiskt få ont i magen. Läsålder: 0-3 år. 

Mamma Mu och Kråkan är en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tolv fristående berättelser om Mamma Mu och Kråkan där vi bland annat får följa med Mamma Mu på biblioteket och åka tigertåg med Kråkan. Läsålder 3-6 år. 

Mamma Mu klättrar i träd är även den en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tio fristående berättelser om de älskade vännerna där vi bland annat får klättra i träd, se på solnedgången och leka med Mamma Mu och Kråkan. Läsålder: 3-6 år.

Jag målar med Mamma Mu och Kråkan är en figurformad målarbok baserat på de populära böckerna om Mamma Mu och Kråkan. Med roliga och klassiska motiv att färglägga! Passar 0-3 år. 

Relaterat

Jag målar med Mamma Mu och Kråkan

Om boken

En figurformad målarbok baserat på de populära böckerna om bästa vännerna Mamma Mu och Kråkan. Med roliga och klassiska motiv att färglägga.

Jujja Wieslander, Sven Nordqvist, Sven Nordqvist

Jag målar med Mamma Mu och Kråkan

Relaterade artiklar

”Har man en vän ska man hälsa på den.”

Jujja Wieslanders och Sven Nordqvists radarpar Mamma Mu och Kråkan har varit barnfavoriter i över 30 år. Den nya bilderboken Mamma Mu blir ledsen är en varm berättelse om vänskap och försoning.