Magisk stickning för Harry Potter-fansen!

Harry Potters trollkarlsvärld är full av magi, mysterier och MASSOR av stickade saker! I den här boken finns 28 mönster i olika svårighetsgrad, alla inspirerade av de magiska Harry Potter-filmerna.

måndag 22 juni 2020

Den officiella boken med stickbeskrivningar ur Harry Potter-filmerna är här! Harry Potter. Magisk stickning tar dig med till Harry Potters förtrollade värld och hjälper dig att återskapa plagg och föremål hämtade drekt ur filmernas kostymförråd.

Boken innehåller 28 magiska stickbeskrivningar till tröjor, sockor och halsdukar, men även till söta mjukdjur, inredningsdetaljer och accessoarer inspirerade av filmernas trollkarlsvärld.

Stickbeskrivningarna innehåller tekniker för såväl nybörjare som vana stickare, till exempel flätstickning, flerfärgsstickning, spetsstickning, strukturstickning och pärlstickning. Varje projekt har markerats med svårighetsgrad och innehåller all information du behöver för att kunna återskapa dem i hemmets lugna vrå.

Förutom stickbeskrivningarna är boken full av roliga fakta, bakom kulisserna-skvaller, foton från filmerna och kostymskisser. Så dyk ner i den magiska världen, kalla till dig dina stickor, ditt garn och sätt igång. Det är dags att skapa stick-magi!

199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: juni 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Rabén & Sjögrens nyhetsbrev

De senaste nyheterna om våra böcker och författare! Tips på evenemang och aktiviteter.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.